معماری جهان، پاریس، رستوران فاوچن

رستوران فاوچن نمونه ای است از یک مجموعه چند عملکردی که همه نوع محصول خوراکی از مواد اولیه آشپزی تا نوشیدنی و غذاهای آماده در آن عرضه می شود و متشکل از فروشگاه، رستوران، کافه و بار است.

کریستین بیکر (Christian Biecher) طراح فرانسوی پروژه می باشد. وی مدرک معماری خود را در سال 1989 از دانشگاه پاریس فرانسه دریافت کرد. وی پس از چندی شاگردی در محضر برنارد چومی، دفتر شخصی خود را تاسیس نمود. اکنون آثار این معمار جوان از پاریس تا توکیو و هنگ کنگ به اجرا و نمایش در آمده اند.

در رستوران فاوچن از غلظت رنگ ها در قسمت رستوران، در مقایسه با فضای فروشگاه کاسته شده و همچنین شدت زرق و برق مصالح نیز تعدیل شده است. در واقع طراحی داخلی ضمن حفظ یک زبان بصری واحد، در قسمت فروشگاه سر زنده تر و در قسمت رستوران کمی آرام تر است.


ادامه مطلب


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد